Telefoonnummer SocialeInfo

De SVB hanteert meerdere telefoonnummers voor verschillende vragen. Teleconcern BV maakt het u gemakkelijk: via één landelijk, centraal telefoonnummer komt u snel in contact met de juiste afdeling van de SVB. Wanneer u belt, verbindt doorschakeldienst SocialeInfo.nl u voor € 0,90 per minuut door met de SVB via telefoonnummer 09067890000.

Bereikbaarheid SVB via deze dienst

De SVB is (onder meer) via bovengenoemd telefoonnummer van doorschakeldienst SocialeInfo.nl bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Om u sneller van dienst te zijn wordt aangeraden uw BSN (BurgerServiceNummer) en eventuele correspondentie van de SVB bij de hand te houden.

Wilt u SocialeInfo.nl een brief schrijven, stuur deze dan naar SocialeInfo.nl (Teleconcern BV), Postbus 9, 8440AA Heerenveen. Het is belangrijk te vermelden dat SocialeInfo.nl een geregistreerde, en als zodanig dus ook beschermde, handelsnaam is van Teleconcern BV, KvK 56852363. SocialeInfo.nl stelt zich ten doel informatie te geven over Sociale Verzekeringen (“adviseert”) alsook door te verbinden met de Sociale Verzekeringsbank SVB (“verbindt door”), zoals de kop van deze website ook expliciet vermeldt. Teleconcern is niet verbonden met en/of aangesloten bij de SVB en dus volkomen onafhankelijk en onpartijdig, en dat geeft een prettig gevoel!

Schuiven naar boven