SVB bellen?

De Sociale Verzekeringsbank, de SVB, is (onder meer) gevestigd in Utrecht, Deventer en Groningen. Het is, anders dan SocialeInfo.nl, een overheidsinstantie. De SVB is belast met de uitvoering van wettelijke regelingen, onder meer op het gebied van sociale verzekeringen. SocialeInfo.nl is volledig onafhankelijk en onpartijdig, en daarom ook niet verbonden met of aangesloten bij de SVB. SocialeInfo.nl biedt u aan om via een doorschakeldienst in contact te komen met de SVB. De SVB kan immers al uw vragen over bijvoorbeeld sociale verzekeringen (Kinderbijslag, AOW, PGB) beantwoorden.

“De SVB beantwoordt vragen over sociale verzekeringen, zoals Kinderbijslag, AOW en PGB.”

Telefoonnummer

De SVB hanteert meerdere telefoonnummers voor verschillende vragen. SocialeInfo.nl maakt het u gemakkelijk: via één landelijk, centraal telefoonnummer komt u snel in contact met de juiste afdeling van de SVB. Wanneer u belt, verbindt doorschakeldienst SocialeInfo.nl u voor € 0,90 per minuut (ook na doorverbinden) door met de SVB via telefoonnummer 09067890000.

Wat zijn de openingstijden van het telefoonnummer

De SVB is via bovengenoemd telefoonnummer van doorschakeldienst SocialeInfo.nl bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Om u sneller van dienst te zijn wordt aangeraden uw BSN (BurgerServiceNummer) en eventuele correspondentie van de SVB bij de hand te houden.

Wilt u SocialeInfo.nl een brief schrijven, stuur deze dan naar SocialeInfo.nl, Aengwirderweg 309, 8458BG Tjalleberd.

Schuiven naar boven